EJE ELLER LEJE

LIGHTCARE CAPITAL giver dig altid den nyeste løsning til fast lav månedlig ydelse

Investering i lys, der forebygger,

er sund fornuft

 

Belysningsteknologien forbedrer sundhed, velvære, arbejds- og CO2 miljøet.

Nedbringelse af medicinforbrug, indlæggelsestid og sygefravær hos borgeren og personalet, er alle indikatorer på store menneskelige og samfundsøkonomiske besparelser ved lys, der forebygger.

Nu kan du leje vores produkter inkl. installations- og montageomkost­ninger i op til 5 år

 

LIGHTCARE A/S har hjulpet virksomheder, ældre- og sundhedssektoren med de rigtige lysløsninger siden årtusindskiftet, så vi er godt klar over de udfordringer, som opfindelsen af avanceret ny teknologi til tider kan udgøre i form af manglende likviditet og rettidig budgetlæggelse.

 

Det er derfor, vi tilbyder vores kunder en gennemsigtig og problemfri leje­aftale, der gør det muligt at erhverve en fremragende og fremtidssikret ­belysningsløsning allerede i dag.

 

Den teknologiske udvikling går stærkt, og om 5 år kan I vælge at bytte til nyt. Vi yder 100% garanti i ­lejeperioden, og lejeaftalen er inklusiv en drifts- og ­vedligeholdelsesaftale.

 

Du bestemmer selv, hvordan du vil betale for LIGHTCARE´s produkter. Du kan vælge at købe og/eller leje hele eller dele af anlægget, og hvordan fordelingen af anlægs-, drifts-, innovations- eller fondsmidler skal fordeles, er 100% op til jer.

LIGHTCARE A/S

KONTAKT INFO:
Tlf. +45 88 32 00 77     
lightcare@lightcare.dk

HOVEDKONTOR:
Vrøndingvej 7, 8700 Horsens

SALGSKONTOR:
Naverland 2, 2600 Glostrup

Indsender formular...

Der opstod en fejl på serveren.

Formular modtaget.

Copyright © 2019 Lightcare - All rights reserved

Det overordnede fokus bag konceptet er CARE, som danner grundlag for alle vores løsninger og services

Investering i lys, der forebygger, er sund fornuft

 

Belysningsteknologien forbedrer sundhed, velvære, arbejds- og CO2 miljøet. Nedbringelse af medicinforbrug, indlæggelsestid og sygefravær hos borgeren og personalet, er alle indikatorer på store menneskelige og samfundsøkonomiske besparelser ved lys, der forebygger.

UK